torsdag 30 maj 2013

Tre bra punkter

  1. Välj en kontorslokal som är prisvärdI dessa tider är det många företag som balanserar på gränsen till den ekonomiska avgrunden, och även om detta i många fall kan innebära en chans till omstrukturering och att återgå till den kärnverksamhet som en gång var själva grunden för företaget så innebär det också att man måste kunna hålla budgeten. Att hitta lediga kontor på rätt adress är en utmaning som kräver kunskap inom flera olika områden. Försök hitta en lokal som är prisvärd snarare än optimal om ditt företag dras med ekonomiska problem i nuläget.
  1. Välj rätt adressDenna punkt har också att göra med hyra, eftersom de allra flesta givetvis föredrar en så central adress som möjligt. För vissa företag kan rätt adress spela stor roll medan det för andra inte har särskilt stor inverkan på företagets resultat utan mer handlar om vad som är smidigast. Analysera hur pass viktigt det är för ditt företag att synas på rätt adress och fatta beslut om vilka lediga lokaler just ni ska satsa på.
  1. Fixa ett bra kontraktSe till så att ni får ett bra kontrakt med hyresvärden och utarbeta ett avtal som båda är nöjda med och fungerar även flera år från idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar